Hisservice och hissreparation

Vi hjälper er med årlig hisservice i Stockholm.

Hissens ägare ansvarar för att hissen får tillsyn och skötsel. S:t Eriks Hiss erbjuder trygg och säker hisservice i Stockholms län och Uppsala med periodiserat hissunderhåll, felavhjälpning, hissjour och besiktningsassistens. Hör gärna av dig till oss för ett förutsättningslöst möte där vi går igenom dina hissars status eller kontakta oss för ett serviceförslag.
Välkommen!

Årlig hisservice och reparation

S:t Eriks Hiss utför både årlig hisservice och reparationer av hissar. Vid ett servicebesök sker alltid följande:

 • Kontroll av hissens säkerhetssystem och hissens driftsäkerhet
 • Rengöring och smörjning av hissen enligt tillverkarens föreskrifter
 • Justeringar
 • Kontroll av hisslarmet

Akut underhåll av hiss vid hissproblem

Akut underhåll är felavhjälpande underhåll som behöver utföras snarast, exempelvis när en hiss är ur funktion eller vid andra typer av hissproblem. Då är det viktigt att hissföretaget har personal som snabbt vara på plats för att reparera hissen. Våra bilar är utrustade med vanligt förekommande hissmaterial och fungerar som ett litet reservdelslager. Vi har alltid de viktigaste verktygen med oss.  På S:t Eriks Hiss arbetar våra servicetekniker och felsökare i geografiskt uppdelade distrikt när vi tar hand om hissproblem eller utför hisservice i Stockholm. På så vis finns alltid uppbackning vid arbetstoppar eller sjukfrånvaro.

Hissjour

S:t Eriks Hiss har personal som håller hissjour och avhjälper hissfel dygnet runt. Utanför ordinarie arbetstid sker inte så många stora hissreparationer utan man tar i första hand om stillastående hissar och åtgärder som krävs för att garantera hälsa och säkerhet.

Planerat hissunderhåll

Att utföra planerat underhåll på hissen har stor betydelse för att den ska fungera bra och vara driftsäker. Genom välplanerade åtgärder minskar man risken för skador på människor och miljö och får bättre kontroll över kostnaderna. En statusbedömning av hissen ger ett bra budgetunderlag. Vid skötsel får hissen tillsyn och vid den årliga besiktningen går man igenom hissens viktiga funktioner och säkerhet, allt för att minska risken för oplanerade hisstopp.

Kontakta oss så berättar vi mer

 


Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Använd formuläret här nedan så återkommer vi till dig så fort vi kan!

  Företag

  Namn: *

  Ditt telefonnummer

  Gatuadress

  Postnummer

  Ort

  Din e-post*

  Kommentar